Drie nieuwe positieve coronatesten bij Standard: Lestienne is erbij

Maxime Lestienne speelde donderdag nog mee tegen de Rangers.

Slecht nieuws voor Standard: drie extra spelers zijn besmet het coronavirus. Onder meer Maxim Lestienne testte positief. Standard telt nu al 6 besmette spelers. Ze zitten in quarantaine en ontbreken in de selectie voor STVV.

"Vrijdag in het begin van de namiddag onderging de voltallige delegatie van de Rouches opnieuw een COVID-19-test voorafgaand aan de competitiewedstrijd van zondag op het veld van STVV", zo klinkt het bij Standard.

 

"We ontvingen de resultaten zaterdag in het begin van de namiddag en daaruit bleek dat Maxime, Eden en Abdoul positief zijn." Maxime Lestienne, Eden Shamir en Abdoul Fessal Tapsoba zijn dus besmet met het coronavirus en werden meteen in quarantaine geplaatst. Lestienne speelde donderdag nog mee tegen de Rangers in de Europa League.

 

Eerder deze week leverden ook Nicolas Raskin, Michel-Ange Balikwisha en Moussa Sissako een positieve test af. Lestienne, Shamir en Tapsoba zullen zondag niet aantreden tegen STVV. Ook komende donderdag ontbreken ze in de Europa League-wedstrijd bij Benfica. Keeperstrainer Jan Van Steenberghe testte eveneens positief.