Ga naar de inhoud

De Rode Duivels spelen in november drie keer in een leeg stadion

Tegen Ivoorkust speelden de Belgen 1-1 gelijk in Brussel.

De Rode Duivels spelen hun drie interlands in november in een leeg Koning Boudewijnstadion. Het gaat om de oefenwedstrijd tegen Zwitserland (11/11) en de Nations League-duels tegen Engeland (15/11) en Denemarken (18/11). 

"Dat de wedstrijden plaatsvinden zonder publiek, is het gevolg van de nieuwe maatregelen met betrekking tot COVID-19 die onze regering vandaag bekendmaakte. Voor deze wedstrijden was nog geen ticketverkoop gestart", zo klinkt het in de mededeling.

 

In de vorige thuiswedstrijd tegen Ivoorkust (1-1) woonden nog 7.000 mensen de wedstrijd bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.