Lommel en sportief directeur Ronny Van Geneugden gaan in onderling overleg uiteen

  De 52-jarige Ronny Van Geneugden was sinds juni 2019 actief bij zijn ex-ploeg als speler.

  Ronny Van Geneugden legt na 1,5 jaar zijn rol als sportief directeur van Lommel neer en verlaat ook de 1B Pro League-club uit Limburg. Het afscheid gebeurde in onderling overleg: "Ik ben trots om mee gezorgd te hebben dat de identiteit van groen en wit weer te zien is in en rond het stadion."

  Van Geneugden, die in de jaren 90 5 jaar voor Lommel voetbalde, krijgt lof van commercieel en operationaal directeur Harm van Veldhoven. "Ronny heeft als sportief directeur geweldig werk verricht. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van het team en de ontwikkeling van jonge spelers."

   

  De 52-jarige Van Geneugden vult aan: "Ik ben er trots op deel uitgemaakt te hebben van een groep mensen die ervoor gezorgd hebben dat de identiteit van groen en wit weer te zien is in en rond het Lommel SK-stadion. De komst van CFG (City Football Group, red) zal Lommel stabiliteit geven. Ik ben ervan overtuigd dat de hoogdagen van het verleden kunnen terugkeren."

   

  Van Geneugden keerde in 2019 terug naar België na een trainersavontuur in Cyprus bij Paralimni en 2 jaar als bondscoach van Malawi. In België coachte de Limburger onder andere Genk, OHL en Waasland-Beveren.

   

  Lommel staat na 7 speeldagen voorlopig 4e met 8 punten. Komende zondag trekken ze naar leider Seraing.