Ga naar de inhoud

Dan toch contractverlenging voor Tosh Van der Sande (29) bij Lotto-Soudal

Tosh Van der Sande fietst nog een jaartje langer voor Lotto-Soudal.

Lotto-Soudal is bezig aan een verjongingskuur en daarin leek er geen plaats meer te zijn voor Tosh Van der Sande (29). Maar kijk, onze landgenoot heeft nu toch een contractverlenging gekregen. Hij gaat zijn 10e jaar in bij de Belgische wielerformatie. "Ze kunnen op mij rekenen", zegt hij.

Eind september kwam het bericht dat een vijftal renners van Lotto-Soudal hun periode bij de ploeg ten einde zag komen. Het ging om Jelle Wallays, Nikolas Maes, Sander Armée, Rémy Mertz en Tosh Van der Sande. Voor die laatste is er nu toch goed nieuws. Hij heeft bijgetekend tot eind 2021. 


"De ploeg is stevig verjongd, maar ik voel me zelf ook nog jong genoeg", zegt Van der Sande. "Maar ik hoop iets te kunnen betekenen voor die jonge mannen. Ik zal mijn verantwoordelijkheid opnemen. Ze kunnen op me rekenen."


Naast Van der Sande was er trouwens ook een contractverlenging voor de Pool Tomasz Marczynski (36).

De ploeg is stevig verjongd, maar ik voel me zelf ook nog jong genoeg.

Tosh Van der Sande - Lotto-Soudal
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.