Goffin testte 2e keer positief op corona: "Ik voel me heel goed"

  David Goffin (ATP-14) is nog niet verlost van het coronavirus. De Belg hoopt donderdag zijn eerste match te kunnen spelen op het ATP-toernooi in Antwerpen. "Ik voel me op dit moment heel goed, maar ik moet geduld hebben." 

  David Goffin testte op 7 oktober positief op COVID-19. Dinsdag legde hij opnieuw een test af en de 29-jarige Luikenaar bleek nog altijd besmet te zijn. "Ik voel me momenteel heel goed, maar moet geduld hebben", postte Goffin op Instagram.

   

  "Donderdag werd er opnieuw een test afgenomen. Als het resultaat daarvan negatief is, kan ik de trainingen hervatten en me op het European Open voorbereiden."     

   

  Goffin wil in Antwerpen zijn seizoen nog in schoonheid afsluiten. Het toernooi in de Lotto Arena gaat maandag van start, maar als reekshoofd moet Goffin pas donderdag in de tweede ronde in actie komen.