BENE-League handbal wordt voor één maand stilgelegd

  Vanaf 15 november is er hopelijk weer handbal te zien in de BENE-League.

  Er worden de komende maand geen wedstrijden gespeeld in de BENE-League handbal, de grensoverschrijdende competitie met Belgische en Nederlandse teams. De competitie wordt voor exact één maand stilgelegd.

  De coronapandemie blijft de sportwereld teisteren. De BENE-League handbal is het nieuwste slachtoffer. De competitie wordt tot en met 15 november stilgelegd.

   

  "De veiligheid van spelers, begleiders en officials staat voorop", klinkt het bij de organisatie. "In overleg met de betrokkenen wordt er een nieuwe routekaart gemaakt, die zicht geeft op het doorstarten van de competitie."

   

  Daarnaast is ook beslist dat de nationale en regionale competities hervatten in januari 2021. Jeugdcompetities tot en met 12 jaar mogen blijven trainen en competitiewedstrijden spelen. Jeugdcompetities tot en met 18 jaar hervatten zodra de sport code geel krijgt.