Ga naar de inhoud

meest recent

Fabio Jakobsen herstelt van operatie aan gezicht: "Elke dag gaat het beter"

 wo 14 oktober 2020 20:42
Fabio Jakobsen krijgt veel steun van zijn vriendin (de foto dateert van voor de val).
Fabio Jakobsen krijgt veel steun van zijn vriendin (de foto dateert van voor de val).

Ruim 2 maanden na zijn horrorval in de Ronde van Polen heeft Fabio Jakobsen een stand van zaken gegeven over zijn revalidatie. "Mijn heup en mond doen pijn na de laatste operatie. Maar de steunbetuigingen motiveren me", zegt de sprinter van Deceuninck-Quick Step.

Fabio Jakobsen is vandaag 4 jaar samen met zijn vriendin en hij zette haar op Instagram in de bloemetjes.

"Bedankt om voor mij te zorgen, vooral in deze moeilijke periode", schrijft Jakobsen.

 

Op 8 oktober onderging Jakobsen een operatie aan zijn gezicht en mond. Tijdens die ingreep werd een bot uit zijn bekken genomen en in zijn boven-en onderkaak gezet, omdat daar veel bot ontbreekt. 

 

"Die operatie is goed verlopen. Het belangrijkste is nu dat het getransplanteerde bot kan genezen. Mijn heup en mond doen nog pijn, maar elke dag gaat het beter."

 

"Bedankt voor alle berichten die ik ontvangen heb! Het motiveert me om er het beste van te maken en om zo sterk mogelijk proberen terug te keren."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.