• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mark Cavendish verschijnt toch nog aan de start van de Scheldeprijs

  Neemt Mark Cavendish in de Scheldeprijs afscheid van het profwielrennen? De Britse sprinter liet na Gent-Wevelgem uitschijnen dat het zijn laatste koers was, maar Bahrain-Mclaren brengt hem morgen toch nog aan de start van de Scheldeprijs.

  "Dit was misschien wel mijn laatste koers", snikte Mark Cavendish in de aankomstzone van Gent-Wevelgem. Na 16 jaar in het profpeloton leek de Brit zijn afscheid aan te kondigen.

   

  Maar morgen staat de Brit wel nog aan de start van de Scheldeprijs, de sprintklassieker die hij 3 keer op zijn palmares heeft staan. Mogelijk is dat de laatste wedstrijd uit de carrière van Cavendish, die een aflopend contract heeft bij Bahrain-McLaren.

  Met deze 7 namen start Bahrain-McLaren aan de Scheldeprijs: