Edward Planckaert bezoekt plaats waar iemand hem aanreed en achterliet: "Raar gevoel"

  3 weken geleden werd wielrenner Edward Planckaert (Sport Vlaanderen-Baloise) aangereden door een auto en achtergelaten in een gracht. Hij liep een zware voetblessure op en kan dit seizoen niet meer in actie komen. Linde Merckpoel ging met hem terug naar de plek van het vluchtmisdrijf.

  Linde Merckpoel kwam Edward Planckaert ophalen in zijn ziekenbed en reed met hem naar de plaats waar het gebeurde in Ieper. Steunend op krukken doet de onfortuinlijke Planckaert zijn verhaal.

   

  "Het is raar om hier weer te staan. Het ging allemaal heel snel en het was toch even een bang moment omdat ik helemaal achtergelaten in die gracht lag. Dankzij de hulp van een vrouw heb ik zelf contact kunnen opnemen met het ziekenhuis. Ik heb geluk gehad."

   

  "De persoon die vluchtmisdrijf pleegde heeft intussen contact met me opgenomen via mail, maar ik kan hem nog niet vergeven."

  Bekijk hier de video: