Zlatan Ibrahimovic mag uit quarantaine: "Je bent genezen"

  Zlatan Ibrahimovic scoorde 3 keer op de eerste 2 speeldagen.

  Zlatan Ibrahimovic heeft vrijdag het einde van zijn thuisisolatie aangekondigd nadat hij twee weken geleden positief testte op het coronavirus. De spits kan dus speelklaar geraken voor de Milanese derby.

  "Je bent genezen! Gezondheidsorganisaties zijn geïnformeerd. De quarantaine is voorbij. Je kan buiten", schreef de 39-jarige Zlatan Ibrahimovic op zijn Instagramaccount.   

   

  Ibrahimovic is samen met ploegmaat Leo Duarte sinds 24 september in quarantaine. De Zweed testte nu twee keer negatief en kan dus nog klaargestoomd worden voor de Milanese derby van zaterdag 17 oktober.

   

  Eerder vandaag bleek dat ook Milan-verdediger Matteo Gabbia besmet is met het coronavirus. De verdediger testte positief in Reykjavik tijdens de voorbereiding met de beloften van Italië voor het duel tegen IJsland.

  Milan bevestigt het "positieve" nieuws