Steven Defour speelt een uur mee met KV Mechelen in oefenmatch

  Steven Defour (archief) in een outfit van KV Mechelen.

  Steven Defour is officieel nog geen speler van KV Mechelen, maar vanmiddag speelde hij wel mee in een oefenduel van de club tegen AA Gent. Hij kreeg rugnummer 27 en werd na 66 minuten naar de kant gehaald. Ook Sandy Walsh, wel al officieel een nieuwkomer, speelde ook een helft mee.

  Defour zit nog steeds zonder club en de middenvelder onderhoudt sinds vorige week zijn conditie bij KV Mechelen. Maar nu speelt hij dus ook al mee in een oefenmatch. Na een uur werd hij naar de kant gehaald voor Van den Eynden.

   

  Ook bij AA Gent stonden er heel veel jonge spelers tussen de lijnen. KV Mechelen won de oefenpartij met 0-2. Marian Shved en Geoffrey Hairemans zorgden voor de doelpunten.

  Defour, met rugnummer 27, begon in de basis

  Geen foto's van Steven Defour