Nieuwe besmetting bij Anderlecht, dus geen oefenmatch tegen Dortmund

  Anderlecht wilde van de interlandbreak gebruikmaken om te oefenen tegen Dortmund.

  Het houdt niet op voor Anderlecht met de coronagevallen. Na een nieuwe positieve test voor een speler is de oefenmatch van zaterdag op en tegen Dortmund geannuleerd. Anderlecht maakte het nieuws bekend zonder een naam te noemen. Het zou om Vranjes gaan.

  De Belgische recordkampioen zegt dat er bij Dortmund ook een positief geval is, waarop de oefenwedstrijd is afgelast. Bij de Duitse ploeg zeggen ze dat zij de match heeft afgezegd, omdat Anderlecht hen had op de hoogte gebracht van een positieve speler. Dortmund wenst de betrokken speler overigens "een spoedige genezing".

   

  Anderlecht noemt geen naam, maar het zou om Ognjen Vranjes gaan. De verdediger stond regelmatig in de basis dit seizoen.

   

  Anderlecht is in 1A de ploeg met de meeste coronabesmettingen: Vlap, Wellenreuther, Zulj, Delcroix, Milic, Lissens, Dauda en Verschaeren waren al aan de beurt en nu is er dus nog een nieuw geval.