Coronavirus heeft ook David Goffin te pakken: "Geen Sint-Petersburg"

    "Slecht nieuws", opende David Goffin zijn Instagrampost.

    David Goffin is besmet door het coronavirus. Belgiës beste tennisser (ATP-13) onderging gisteren een test en die bleek positief. "Ik moet me terugtrekken uit Sint-Petersburg, maar ik voel me goed en ga in quarantaine. Als alles goed gaat, ben ik er weer bij in Antwerpen", schreef onze landgenoot op Instagram.

    Goffin moet net als heel wat andere tennissers volgens het competitieprotocol regelmatig een test ondergaan. Die van gisteren leverde dus "SLECHT NIEUWS!" op. Zo opende Goffin vanavond zijn post op zijn sociale media.

     

    Na zijn vroege uitschakeling in de 1e ronde van Roland Garros zou Goffin normaal volgende week meedoen in Sint-Petersburg. Dat kan dus niet. Een week erna is hij het uithangbord van ATP-Antwerpen. "Ik voel me voorlopig goed. Ik ga nu in quarantaine. Als alles goed gaat, keer ik terug in Antwerpen."