Anderlecht moet Adrien Trebel even missen na knieoperatie

  Adrien Trebel ontbrak tegen Club Brugge met een knieblessure.

  Anderlecht-middenvelder Adrien Trebel is gisteren geopereerd aan zijn knie, maakte de Brusselse club vanmiddag bekend. Het is niet bekend hoe lang de Fransman out is.

  Adrien Trebel past dit seizoen in de plannen van Vincent Kompany, maar zowel tegen Eupen als tegen Club Brugge ontbrak hij. Een knieblessure speelde hem parten. "Ondanks de initiële positieve prognose over zijn blessure, kreeg RSCA het slechte nieuws dat Adrien alsnog geopereerd moest worden."

   

  "De operatie is inmiddels achter de rug en verliep goed", meldt Anderlecht op zijn website. Zijn onbeschikbaarheid is niet bekend: "De club zal er alles aan doen om Adrien zo snel als mogelijk weer op het veld te krijgen."

   

  Afgelopen zomer was Trebel nog overbodig, maar behalve op de 1e speeldag op KV Mechelen stond hij 5 speeldagen op een rij in de basis.