Sancho, Abraham en Chilwell later bij Engeland na corona-verjaardagsfeestje

  Het verrassingsfeestje van Tammy Abraham (midden) krijgt nog een staartje.

  Jadon Sancho, Ben Chilwell en Tammy Abraham zullen pas later aansluiten bij de Engelse nationale ploeg, omdat ze de coronamaatregelen overtreden hebben. Beelden van een verrassingfeestje voor Abraham waren gelekt in de media.

  In Engeland zijn enkel bijeenkomsten van maximaal 6 personen toegelaten, maar uit de beelden die boven water kwamen van het verjaardagsfeestje van Tammy Abraham blijkt dat het feestvarken en zijn vrienden Ben Chilwell en Jadon Sancho die regels met de voeten hebben getreden.

   

  "Ik kwam thuis en werd overvallen door een verrassingsfeestje", verdedigt Tammy Abraham zich nog.

   

  De Engelse bond neemt alvast geen risico en houdt het trio nog voor even buiten de selectie. Engeland speelt donderdag vriendschappelijk tegen Wales en komende zondag in de Nations League tegen België. Raheem Sterling mist het hele luik wegens een blessure.

   

  Het is niet de eerste keer dat Engelse internationals de coronaregels overtreden. Phil Foden en Mason Greenwood werden naar huis gestuurd, omdat ze in IJsland meisjes op hun hotelkamer hadden ontvangen.