Ga naar de inhoud

Jumbo-Visma: spanning en dolle vreugde in ploegauto, biertje bij het diner

Een uitbarsting van vreugde na het zien van de finishfoto.

De overwinning van Primoz Roglic in Luik-Bastenaken-Luik heeft uiteraard ook voor een explosie van vreugde gezorgd in de volgauto. Voor ploegleider Frans Maassen en co was het wel even nagelbijten, tot het verlossende beeld van de finishfoto getoond werd.

"Eindelijk ben ik erin geslaagd om eens iets te winnen"

Geen champagne bij het avondmaal, wel een biertje. Primoz Roglic bedankte er zijn ploegmakkers na zijn zege in La Doyenne. "Ik wil iedereen bedanken die hiervan deel uitmaakte. Eindelijk ben ik erin geslaagd om eens iets te winnen", lachte de Sloveen. "Dit is mooi, we moeten van dit moment genieten. Santé!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.