Orée, La Gantoise en Leuven geven elkaar geen duimbreed toe

  La Gantoise en Leuven blijven zich vastbijten in het spoor van leider Orée in de Belgian Men Hockey. De hoogste score van de 6e speeldag was voor Léopold, de ploeg van Tom Boon. 

  Orée blijft de zeges aan elkaar rijgen. Ook op de 6e speeldag liet de club uit Sint-Pieters-Woluwe geen steek vallen. Orée won met 2-5 tegen Rocourt en blijft La Gantoise en Leuven voor in het klassement.

   

  La Gantoise klopte Herakles met 2-1, een score die al bij de rust op het scorebord zat. Met 16 punten blijft La Gantoise de eerste achtervolger van Orée. Ook Leuven won, met 1-3 van Braxgata. Leuven heeft in de stand nu 13 punten.

   

  Léopold liet geen spaander heel van Namen. Het werd 11-1. International Tom Boon en ook Max Plennevaux maakten elk een hattrick. 

   

  Beerschot deed een goede zaak door de Waterloo Ducks te kloppen met 4-3. Voor Beerschot was het de derde zege op een rij.  De club verloor niet meer sinds de komst van de Duitse verdette Moritz Fuerste. Waterloo valt terug naar plaats 7, met een match minder gespeeld.

   

  Dragons won de derby tegen Antwerp met 2-4 en blijft in de top-8. Ukkel won met 2-3 van Daring. gen.