Doku is aangekomen in Rennes voor medische testen: "Ik ben blij"

  Doku op de luchthaven.

  Jérémy Doku heeft zijn transfer naar Rennes zo goed als te pakken. Deze avond werd de Anderlecht-jonkie door een Franse journalist gespot bij zijn aankomst op de luchthaven. Als zijn medische testen morgen geen verrassingen onthullen, lijkt alles in kannen en kruiken.

  Jérémy Doku die naar Stade Rennes komt, is voor de lokale pers belangrijk genoeg om een journalist te laten kamperen op de luchthaven. En de man had prijs: Doku landde er vanavond met een privévlucht. 

   

  Veel wou Doku nog niet kwijt over zijn nakende overstap. "Ik ben blij", antwoordde hij wel. Daarna stapte hij met zijn entourage in de auto.

   

  Morgen zou Doku nog medische testen ondergaan en daarna zet hij normaal zijn handtekening. Volgens de journalist gaat het over een deal van 26 miljoen euro.