UCI bestraft eendenuitrusting EF Pro Cycling met fikse boete

  EF Pro Cycling kreeg de afgelopen dagen veel aandacht met de nieuwe uitrusting.

  De eendentenues bij EF Pro Cycling hebben heel wat aandacht naar zich toe getrokken. Maar het leverde het team ook een boete van 500 Zwitserse frank per renner voor "het niet dragen van de gepaste tenue op de ploegenvoorstelling".

  "Jullie zijn toch altijd bezig met wat het beste is voor de sport", klinkt het in een ironische reactie van EF Pro Cycling-manager Jonathan Vaughters richting de UCI.

   

  Het wielerteam kreeg een boete van 500 Zwitserse frank per renner voor "het niet dragen van de gepaste tenue tijdens de ploegenvoorstelling." Dat komt neer op maar liefst 3.707,51 euro voor de 8 renners.

   

  "Hopelijk geniet David Lappartient van zijn diner op onze kosten", aldus Vaughters.