Brugs statement: Mignolet en Vanaken blijven tot 2025 bij blauw-zwart

  De sterkhouders hadden nog een contract tot 2024, maar dat werd opengebroken.

  Club Brugge houdt sterkhouders Simon Mignolet en Hans Vanaken langer in huis. Het tweetal tekende een contract tot 2025, dat meldt de club. Zowel Mignolet als Vanaken genoten interesse uit de Premier League.

  De transfermarkt in dit coronaseizoen loopt tot maandag 5 oktober en de goeie prestaties van de keeper en de spelmaker bij de Belgische kampioen waren het buitenland niet ontgaan. De voorbije dagen werd de interesse uit Engeland, Frankrijk of Spanje concreter.

   

  Aston Villa en Rennes zagen de Keeper van het Jaar wel zitten, West Ham bood miljoenen voor de dubbele Gouden Schoen. Maar Club Brugge wimpelde de aanbiedingen af. De twee zijn te belangrijk in het eigen project.

   

  Vanaken, 28 en sinds 2015 bij Club, en Mignolet, 32 en sinds 2019 in Brugge, hadden allebei nog een lang contract tot 2024. Maar Club Brugge pakte uit met stevig statement door dat vandaag met nog een jaar te verlengen.