Weer match van Westerlo uitgesteld: "Maar quarantaine heeft effect"

  Ook de volgende competitiewedstrijd van Westerlo in de 1B Pro League is uitgesteld. Zaterdag stond Westerlo-RWDM op het programma. Na de tests van woensdag blijven er bij Westerlo nog acht positieve tests over. 

  Westerlo kampt al weken met een uitbraak van het coronavirus in de spelerskern. Eerder werden op basis van het coronaprotocol de wedstrijden tegen Deinze (tot 2x toe) en Club NXT al uitgesteld.

   

  Ook nu kampt Westerlo nog met 8 besmette spelers. Vier spelers van Westerlo hebben negatief getest en zijn intussen aan de beterhand.   

   

  "De beslissing om met heel KVC Westerlo in quarantaine te gaan heeft zo een positief effect gehad aangezien uit de tests van gisteren geen nieuwe positieve gevallen meer bij spelers en/of medewerkers te vermelden waren", liet de club weten in een mededeling.

   

  "We zijn als club hoopvol dat de bekerwedstrijd zondag 11 oktober tegen RC Hades wel kan plaatsvinden. Na 2 uitgestelde thuiswedstrijden kijken we ernaar uit onze supporters opnieuw te mogen begroeten."