Ga naar de inhoud

Weer pech: Hazard opnieuw aan de kant met spierblessure aan rechterbeen

Eden Hazard kwam net terug van een enkelblessure.

De comeback van Eden Hazard bij Real Madrid zal weer wat langer op zich laten wachten. De Rode Duivel is opnieuw geblesseerd. Dat laat de Spaanse club zelf weten. Hazard heeft last van een spierblessure aan zijn rechterbeen en zal vanavond dus niet in actie komen in het duel tegen Real Valladolid.

Bondscoach Martinez had Hazard ook opgenomen in zijn ruime kern van 33 spelers voor de oefeninterland tegen Ivoorkust (8 oktober in Brussel), en de Nations League-duels tegen Engeland (11 oktober in Londen) en IJsland (14 oktober in Reykjavik).

 

Maar ook die wedstrijden zal de aanvoerder van de nationale ploeg dus (vermoedelijk) aan zich moeten laten voorbijgaan. Hazard leek net weer fit te zijn na een aanslepende enkelblessure.

 

Real Madrid zegt niet hoelang Hazard aan de kant staat. Volgens Spaanse krant Marca zou het om een afwezigheid van drie tot vier weken gaan.   

 

Dit seizoen speelde Eden Hazard nog geen minuut. Sinds zijn transfer naar Real Madrid vorige zomer was Hazard al 213 dagen geblesseerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.