Na 16 jaar arriveert Defour opnieuw in KVM-training voor fysieke testen

  Steven Defour

  Ruim 16 jaar nadat hij richting Racing Genk vertrok als jeugdspeler, is Steven Defour opnieuw in een officiële KV Mechelen-outfit verschenen op de club. Defour trainde vandaag wel nog niet mee zoals eerst gecommuniceerd. Hij onderging fysieke testen om te zien wat zijn lichaam al aankan.

  Steven Defour zit sinds 1 juli zonder club nadat zijn contract bij Antwerp niet werd verlengd. Hij kwam zelf met de vraag aankloppen bij KVM om zijn conditie te mogen onderhouden bij de club.

   

  Vandaag meldde Defour zich voor het eerst aan in de outfit van KV Mechelen, maar anders dan oorspronkelijk voorzien ging het niet meteen naar de oefenvelden. 

   

  Defour ondergaat vandaag fysieke testen om in te kunnen schatten welke oefeningen hij wel en niet kan meedoen met de rest van de groep. De club en speler willen het risico op blessures zo klein mogelijk houden. Vanaf morgen kan hij dan normaal gezien wel meetrainen.

   

  De club benadrukte maandag dat er op dat moment geen sprake was van contractonderhandelingen. Steven Defour zelf wou voorlopig geen vragen beantwoorden over zijn huidige situatie.