Rode Duivels houden schietoefeningen, coach feliciteert "Yari Versace"

Bondscoach Martinez houdt zijn spelers nauwlettend in de gaten.

Afwerken op doel: het is een van de favoriete bezigheden van elke voetballer. Ook van de Rode Duivels, die een dag voor de Nations League-wedstrijd tegen IJsland hard en precies op doel mochten trappen.

België speelde op 5 september tegen Denemarken, goed voor een 0-2-overwinning. Drie dagen later stond in Brussel het duel met IJsland (5-1) op het programma.

 

Een dag voor de match tegen IJsland zetten de internationals hun kanon op scherp met schietoefeningen. In een filmpje dat de KBVB nu lanceert, zien we hoe er getrapt wordt en horen we ook het commentaar van Roberto Martinez. In de achtergrond krijgt Yari Verschaeren van een collega-Duivel de bijnaam "Yari Versace".

Bekijk het filmpje: