Debuut in mineur voor Higuain bij Miami: gemiste penalty en opstootje

Gonzalo Higuain wordt na zijn gemiste strafschop belaagd door enkele tegenstanders.

Gonzalo Higuain heeft niet veel plezier beleefd aan zijn debuut voor Inter Miami in de Noord-Amerikaanse Major League Soccer (MLS). Op de 9e speeldag ging zijn team met 3-0 onderuit bij Philadelphia Union. Higuain hemzelve miste in de tweede helft een strafschop.

Gonzalo Higuain, vorig seizoen nog aan de slag bij Juventus, is duidelijk nog niet in topvorm bij zijn nieuwe werkgever.

 

Een kwartier voor affluiten had hij Inter Miami vanaf de stip kunnen terugbrengen tot 2-1, maar de killer van de Rode Duivels in de kwartfinales op het WK 2014 kon zijn schot niet kadreren.

 

Tot jolijt van de Philadelphia-spelers, met wie de Argentijnse aanvaller het aan de stok kreeg. Niet veel later viel de 3-0 en was de wedstrijd gespeeld.

 

"Higuain heeft nog wedstrijdritme nodig, pas nadien zal hij zich meer op zijn gemak voelen", vatte Miami-coach Diego Alonso de match van Higuain samen.

 

"Hij heeft veel zin om te presteren, om goed te doen voor deze club. Een strafschop missen, dat kan bij iedereen voorvallen."

Het debuut van Higuain, met na 2'28" de gemiste penalty: