Ga naar de inhoud

Messi neemt afscheid van Suarez én sneert naar Barça: "Niets verbaast me nog"

Messi en Suarez speelden zes jaar samen bij FC Barcelona. Ze waren in die tijd onafscheidelijk.

Lionel Messi is niet te spreken over de manier waarop FC Barcelona Luis Suarez aan de kant heeft gezet. De Argentijn haalt op Instagram nog maar eens keihard uit na het gedwongen vertrek van zijn boezemvriend.

Messi leeft al maanden in onvrede met het bestuur van de Catalaanse topclub. Hij wilde graag vertrekken, maar dat ging niet omdat Barça vasthield aan de opstapclausule van 700 miljoen euro.

 

Hij besliste uiteindelijk om (tegen zijn zin) te blijven en deel uit te maken van het nieuwe project onder kersvers trainer Ronald Koeman. Ondertussen besliste de club om heel wat spelers te laten gaan, onder meer ook Luis Suarez, boezemvriend van Messi. 

 

De 33-jarige Uruguayaan werd voor een appel en een ei verkocht aan Atletico Madrid, gisteren nam hij in tranen afscheid van zijn maats bij Barça na toch een klein eerbetoon.

"Dit verdien je niet"

Lionel Messi heeft op Instagram afscheid genomen van zijn aanvalspartner. De Argentijn deed dat niet zonder nog maar eens uit te halen naar de clubleiding van FC Barcelona.

 

"Ik wist het natuurlijk al eventjes, maar vandaag kwam ik binnen in de kleedkamer en werd het pas echt pijnlijk duidelijk”, opent Messi zijn eerbetoon. “Het wordt moeilijk om mijn dagen niet langer met jou te delen. Ik zal die momenten heel hard missen."

 

“Het zal ook vreemd zijn om je in het shirt van een ander team tegen te komen op het veld. Je verdiende een afscheid als één van de belangrijkste spelers uit de clubgeschiedenis, want je hebt heel veel bereikt hier, individueel en met het team.  Je verdient het niet om zomaar weggegooid te worden."

 

"De waarheid is dat op dit moment niets me nog verbaast van deze club. Ik wens je het allerbeste met je nieuwe uitdaging. Ik hou heel veel van je. Tot ziens, vriend."

Het wordt moeilijk om mijn dagen niet langer met jou te delen. Ik zal die momenten heel hard missen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.