Hazard dicht bij rentree volgens Zidane: "Maar er zijn nog veel matchen"

  Zit Eden Hazard morgen in de wedstrijdselectie voor de match tegen Betis? Real-trainer Zinédine Zidane laat uitschijnen dat dat nog te vroeg komt. "Met zo weinig trainingen in de benen moet je een speler langzaam brengen."

  Eden Hazard staat voor het seizoen van de waarheid bij Real Madrid, maar door een blessure begint het seizoen van de Rode Duivel wat later dan gepland.

   

   "Eden is een speler die op de terugweg is na een blessure, maar hij heeft weinig trainingen in de benen. Het belangrijkste is dat hij zich goed voelt. Dat hebben we hem ook gezegd, nog voor de eerste wedstrijd."

   

  "Er komen nog genoeg wedstrijden, ze volgen elkaar in sneltempo op. Woensdag spelen we al tegen Valladolid." Een goede verstaander begrijpt dat dat Hazard morgen niet in actie zal komen tegen Betis.

   

  "Van zijn enkelblessure heeft hij geen last meer. Maar met zo weinig trainingen in de benen moet je zo'n speler langzaamaan brengen. Het is een kwestie van nog een beetje tijd. Eden zal binnenkort weer in de ploeg staan."