Annemiek van Vleuten neemt laatste twijfels weg en verdedigt haar regenboogtrui

  Annemiek van Vleuten (37) laat zien dat ze een taaie tante is. De Nederlandse brak vorige week bij een val in de Giro Rosa haar pols, maar dat houdt haar niet tegen om zaterdag aan de start te staan van het wereldkampioenschap.

  Annemiek van Vleuten wil haar regenboogtrui niet zomaar afgeven. De Nederlandse wielerkampioene viel vorige week in de Giro Rosa en brak haar linkerpols.
   

  Ze leek een streep te moeten trekken door het WK en de klassiekers, maar de titelverdedigster heeft nu definitief beslist om morgen in Imola een rugnummer op te spelden.

   

  Van Vleuten had het licht zelf al min of meer op groen gezet en na een groepstraining met de Nederlandse selectie vanochtend bevestigde ze dat voornemen. Ze rijdt met een brace om haar pols te beschermen.