Ga naar de inhoud

Humor: Tadej Pogacar mag niet meer gaan winkelen in de Jumbo

 di 22 september 2020 11:03
Tadej Pogacar
Humor aan de ingang van een Jumbo-supermarkt.

Op de sociale media circuleert een amusante post. Tourwinnaar Tadej Pogacar is niet langer welkom in de supermarkten van Jumbo. Dat staat te lezen op een poster aan de ingang van de winkel.

"3 weken lang zijn winkelkarretje aangehaakt"

Voor alle duidelijkheid: de poster hangt er niet echt. Het is een hersenspinsel van de Nederlandse satirische website De Speld.

 

"Pogacar krijgt winkelverbod bij Jumbo, omdat hij 3 weken lang gebruik maakt van de diensten zonder ervoor te betalen", klinkt het.

 

"De heer Pogacar heeft onze werknemers in de nek gehijgd, bordjes leeggegeten en zijn winkelkarretje aangehaakt. En op zaterdag ging hij er als een dief vandoor."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De jonge Sloveen Tadej Pogacar (Team Emirates) won zondag de Ronde van Frankrijk nadat hij een dag eerder zijn landgenoot Primoz Roglic knock-out had geslagen in de klimtijdrit. En dat na 3 weken lang sterk teamwork van Jumbo-Visma, de ploeg van Roglic.