Thorgan Hazard staat enkele weken aan de zijlijn met spierscheur

  De seizoenstart duurde voor Hazard slechts 19 minuten.

  Borussia Dortmund moet het de volgende weken zonder Thorgan Hazard stellen. De 27-jarige Rode Duivel heeft een spierscheur in zijn bovenbeen opgelopen.

  De eerste speeldag in de Bundesliga heeft niet lang geduurd voor Thorgan Hazard. Halverwege de eerste helft moest hij al naar de zijlijn met een blessure. Dortmund won wel eenvoudig tegen Mönchengladbach met 3-0.

   

  Onderzoek heeft nu uitgewezen dat Hazard een spierscheur in zijn bovenbeen heeft opgelopen. De club spreekt van "enkele weken" onbeschikbaarheid.

   

  Hazard mist al zeker de competitiewedstrijd tegen Augsburg en de strijd om de Duitse Supercup tegen Bayern München (30 september). Ook voor de volgende twee opdrachten met de Rode Duivels in de Nations League, in Engeland (11 oktober) en IJsland (14 oktober), lijkt Hazard onzeker.