Anderlecht heeft weer prijs: Yari Verschaeren test positief op corona

  Yari Verschaeren speelde gisteren 90 minuten op Waasland-Beveren en maakte de 3e goal.

  Anderlecht heeft een nieuw coronageval: Yari Verschaeren testte positief, meldt de hoofdstedelijke topclub vanmiddag. De youngster speelde gisteren nog de hele match op Waasland-Beveren én scoorde.

  Rode Duivel Yari Verschaeren heeft gisteren een positieve coronatest afgelegd, meldt RSC Anderlecht. "Yari voelt zich goed en is thuis in quarantaine. De verscherpte maatregelen blijven gelden voor de staf, spelers en medewerkers op Neerpede. Dinsdag testen we opnieuw", klinkt het in de korte mededeling.

   

  Anderlecht wordt de voorbije dagen geplaagd door coronabesmettingen. Twee weken geleden testte Michel Vlap positief. Vorige week maandag volgden 5 positieve gevallen bij 2 medewerkers van de sportieve staf en 3 spelers. Zij gingen een week in quarantaine.

   

  Verschaeren maakte gisteren de 3e goal bij de 2-4-overwinning van Anderlecht op Waasland-Beveren. Hij speelde de hele match.