Ook 5 Westerlo-spelers testen positief op coronavirus

  Vorig weekend vierde Westerlo zijn eerste zege van het seizoen: 2-0 tegen Seraing.

  Niet alleen bij Anderlecht en Club Brugge, maar ook in Westerlo zijn spelers besmet met het coronavirus. De 5 zullen allemaal een week in quarantaine gaan.

  De spelers van Westerlo werden gisteren getest. "Er zullen verscherpte maatregelen wat betreft de trainingen van toepassing zijn. Volgende week worden ze nogmaals getest in het door de Pro League erkend laboratorium", zo klinkt het op de clubwebsite.

   

  Het vijftal mist in ieder geval de thuismatch van komende zondag tegen Deinze. Afgelopen zondag boekte Westerlo een eerste zege op de derde speeldag in 1B. Het team van Bob Peeters haalde het met 0-2 bij koploper RFC Seraing.

  Ook Anderlecht en Club Brugge hebben prijs: