Nederlandse vlogger Bas Tietema loopt dag stage bij Maarten Vangramberen

    Bas Tietema mocht een dag meelopen met Maarten Vangramberen.

    De Nederlandse vlogger Bas Tietema is opnieuw op de afspraak in de Tour om filmpjes te maken voor zijn Youtube-kanaal Tour de Tietema. Karl Vannieuwkerke gaf hem een nieuwe uitdaging: een dag stage lopen bij de Sporza-ploeg in de Tour. 

    Tietema mocht afgelopen zaterdag meelopen in het spoor van verslaggever Maarten Vangramberen en dat betekende meteen ook letterlijk meelopen tijdens diens dagelijkse trainingstochtje van 10 kilometer. Dat pakte niet zo goed uit voor Tietema, na 5 kilometer moest hij afhaken.


    Gelukkig verliep de rest van zijn stagedag een stuk vlotter. De Nederlandse vlogger speelde Vangramberen zelfs nog wat info door voor zijn analyse in Het Journaal én bezorgde hem een nieuwe kussensloop.

    Bekijk hier de stagedag van Bas Tietema bij Sporza: