Licht aan de horizon: PSG kan weer rekenen op Neymar, Navas en Di Maria

  Neymar moet PSG een eerste competitiezege bezorgen.

  PSG kan eindelijk weer wat namen van het afwezigheidslijstje halen: onder anderen Neymar is coronavrij en sluit weer aan bij de groep. De terugkeer van de Braziliaanse sterspeler komt net op tijd voor de landskampioen, want morgen staat de "Clasico" tegen Marseille al op het programma.

  Het coronavirus houdt PSG stevig in de tang. Coach Thomas Tuchel miste de voorbije weken maar liefst zeven sleutelspelers, onder wie Neymar, Kylian Mbappé, Keylor Navas en Angel Di Maria.

   

  Dat betaalde de Franse landskampioen duur in de openingsmatch tegen nieuwkomer Lens. De 0-1-nederlaag was een nieuwe opdoffer na de verloren Champions League-finale tegen Bayern München.

   

  Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Neymar is genezen van het coronavirus en sluit weer aan bij de groep. Ook Keylor Navas, Angel Di Maria en Leandro Paredes zijn weer kerngezond. Geen moment te vroeg, want morgen ontvangt PSG al Olympique Marseille.