Washington Mystics van Meesseman houden play-offsdroom levend

  Emma Meesseman scoorde 14 punten.

  In de WNBA maken de Washington Mystics nog steeds kans op een ticket voor de play-offs na een overwinning tegen de LA Sparks. Het Indiana van Julie Allemand, al uitgeteld voor de play-offs, kon ook nog eens winnen.

  Emma Meesseman was tegen Los Angeles Sparks goed voor 14 punten, 5 assists en 2 rebounds. De Washington Mystics haalden het met 80-72 en boekten zo een tweede zege op rij.

   

  Bij Indiana scoorde Allemand 4 punten, plukte 5 rebounds en deelde ook 5 assists. Haar team versloeg New York Liberty met 85-75. Voor Indiana was het de eerste zege na 8 opeenvolgende nederlagen.

   

  In het klassement is Washington, de regerende kampioen, 9e met 7 zeges en 13 nederlagen. De Mystics staan op gelijke hoogte met Dallas, Atlanta telt een verlieswedstrijd meer. Washington, Dallas en Atalanta strijden om het laatste ticket voor de play-offs. Er zijn nog 3 wedstrijden te spelen.