Neymar is coronavrij en hervat training voor topper tegen Marseille

  Neymar (archief) was een van de 7 PSG-voetballers die corona had/heeft.

  Neymar is blij als een kind: na een negatieve coronatest heeft de Braziliaanse vedette vandaag de training bij PSG mogen hervatten. "Superblij, ben weer gaan trainen", tweette hij met de hashtag #CORONAOUT. Hij kan dus in principe zondag meedoen in de kraker tegen Marseille.

  Neymar was een van de 7 spelers van PSG die deze maand positief testten op Covid-19. Hij ging volgens de protocollen in quarantaine. Ook de Franse aanvaller Kylian Mbappé (getest bij Frankrijk) heeft corona, net als Angel Di Maria, Mauro Icardi, Marquinhos, Keylor Navas en Leandro Paredes. 

   

  Zonder al deze vedetten verloor kampioen PSG gisteren zijn 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Ligue 1 met 1-0 van promovendus Lens.

   

  Neymar lijkt dus selecteerbaar voor de schok tegen Marseille van zondag in het Parc des Princes. Mbappé ontbreekt al zeker.