Messi meldt zich weer aan op trainingscomplex Barcelona

  Lionel Messi blijft toch nog een jaar bij Barcelona.

  De fans van Barcelona kunnen opgelucht ademhalen: Lionel Messi heeft zich vanmiddag weer gemeld op het trainingscomplex in Catalonië. De Argentijn was zelfs de eerste speler die aankwam voor de oefensessie.

  De eerste competitiewedstrijd van Barcelona tegen Elche werd uitgesteld om de ploegen die Europese wedstrijden hebben gespeeld, wat meer tijd te geven. Maar Ronald Koeman wil die tijd gebruiken om aan zijn elftal te sleutelen.

   

  De Nederlandse coach kan vandaag voor het eerst Lionel Messi weer in actie zien op het Ciutat Esportiva Joan Gamper. De Argentijnse dribbelkont sloeg de eerste trainingen nog over, maar meldde zich vanmiddag als eerste aan op het oefencomplex.

   

  Na weken gehakketak kondigden Messi en Barcelona vorige week aan dat Messi nog een jaartje voor de club blijft voetballen. Schijnbaar niet geheel volgens Messi's eigen wil, maar Barcelona wil niet meewerken aan een transfer en dreigde met een opstapclausule van 700 miljoen euro.