Vormen deze reclameborden (g)een gevaar voor de sprinters?

  Let op de boarding.

  Wij hielden ons hart vast toen we naar de sprint keken van de openingsrit in Tirreno-Adriatico. In de laatste 100 meter vormden de reclameborden een knik, gelukkig liep het goed af voor de deelnemers.

  De openingsrit in de Italiaanse etappekoers Tirreno-Adriatico draaide uit op een massasprint. De Duitser Pascal Ackermann schuwde het risico niet en dook langs de boarding in een piepklein gat om de Cololmbiaan Fernando Gaviria te remonteren.

   

  Niet zonder risico, ook omdat de boarding in de laatste 100 meter een vreemde knik maakte. Ackermann zag het nog op tijd en kon het bochtje ontwijken. Gelukkig speelde Gaviria het vervolgens eerlijk en gooide hij de deur niet dicht voor de Duitser.

  VIDEO: De risicovolle sprint van Pascal Ackermann

  De discussie op Twitter: