VIDEO: Na 18 jaar scoort Robben zijn eerste voor Groningen

  Meer dan 18 jaar na zijn laatste doelpunt voor FC Groningen heeft Arjen Robben opnieuw gescoord voor de ploeg van zijn hart. Robben scoorde in de oefenmatch tegen Arminia Bielefeld zijn eerste goal sinds zijn terugkeer naar de ploeg uit Noord-Nederland.

  Arjen Robben huldigde enkele jaren geleden nog zelf het Euroborg-stadion van Groningen in, zondag scoorde hij er zijn eerste goal sinds hij opnieuw voor Groningen speelt. 

   

  Robben kreeg de bal na 17 minuten spelen na een voorzet vanaf links voor zijn linkervoet. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot de Nederlandse oud-international laag en precies over de grond in de hoek raak. In de tweede helft mocht hij rusten.

   

  Op 28 april 2002 scoorde Robben voor het laatst voor Groningen, toen tegen De Graafschap. Na avonturen bij PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern München, keerde hij deze zomer (na al een jaar te zijn gestopt) terug bij FC Groningen.