Het blijft rommelen bij Roeselare: CEO en sportief directeur in gebreke gesteld

  KSV Roeselare heeft zijn CEO Diederiek Degryse en sportief directeur Jolan Fund in gebreke gesteld vanwege een vermoeden van valse contracten. Dat meldt De Krant van West-Vlaanderen en wordt bevestigd door een mededeling van Degryse.

  Volgens De Krant van West-Vlaanderen zijn de investeerders die later deze maand voorgesteld zouden worden er wellicht niet. "Blijkbaar werden er kwistig contracten met valse handtekeningen opgesteld. We willen tegen morgen duidelijkheid van Jolan Fund en Diederiek Degryse. Maar ik hou mijn hart vast", verklaarde voorzitter Yves Olivier aan de krant.

   

  Degryse zelf valt uit de lucht in een reactie op Facebook. "Ik tref geen enkele fout gezien de afspraken die werden gemaakt, in afwachting van een definitieve overeenkomst, gebeurden op grond van informatie en documenten aangereikt door Jolan Fund, waarvan zowel de CVBA KSV Roeselare als ikzelf overtuigd waren dat deze correct waren."

   

  "Zowel de CVBA KSV Roeselare als ikzelf dienen op vandaag helaas vast te stellen dat dit allerminst het geval blijkt te zijn en wij wellicht allen misleid werden door de handelswijze van de heer Fund. Ik distantieer mij dan ook volledig van de heer Fund. Ik heb intussen opdracht gegeven om onmiddellijk strafklacht neer te leggen tegen de heer Fund."

   

  Een jaar geleden werd Roeselare failliet verklaard, maar het faillissement werd nadien opgeheven. De West-Vlamingen komen nu uit in eerste nationale, de hoogste afdeling van het amateurvoetbal.