Lionel Messi verschijnt nog niet op het trainingsveld van Barcelona

  Lionel Messi.

  Lionel Messi mag gisteren dan aangekondigd hebben dat hij ook volgend seizoen de kleuren van Barcelona verdedigt, de Argentijnse dribbelkont is vandaag nog niet op het trainingsveld van zijn werkgever verschenen.

  De spelers van Barcelona kwamen vanochtend rond 9.30u samen op het Joan Gamper-complex. Zonder Lionel Messi.

   

  Volgens de Spaanse pers moet de Argentijnse superster eerst een coronatest ondergaan. Wellicht sluit Messi dan maandag bij de groep aan, want zondag is er geen training. 

   

  Na weken gehakketak kondigden Messi en Barcelona gisteren aan dat Messi nog een jaartje voor de club blijft voetballen. Schijnbaar niet geheel volgens Messi's eigen wil, maar Barcelona wil niet meewerken aan een transfer en dreigde met een opstapclausule van 700 miljoen euro.

  Een goal van Messi uit de oude doos: