Julie Allemand en co zijn kansloos tegen ontketende Diana Taurasi

  Julie Allemand (archieffoto) was goed voor 10 punten.

  In de WNBA hebben Julie Allemand en de Indiana Fever een flinke oplawaai gekregen van Phoenix Mercury. Een weergaloze Diana Taurasi stuwde Phoenix naar een 105-81-overwinning.

  Diana Taurasi is niet de minste. De Amerikaanse heeft onder meer 3 WNBA-titels, 6 EuroLeague-titels en 4x olympisch goud op haar uitgebreide palmares staan en wordt algemeen beschouwd als een van de beste basketbalspeelsters aller tijden.

   

  Indiana Fever mocht afgelopen nacht ondervinden dat Taurasi op haar 38e nog niets aan klasse ingeboet heeft. Voor de 4e keer in haar WNBA-carrière knalde ze 8 driepunters door de ring. Taurasi was goed voor 27 punten, Skylar Diggins deed nog beter met 28 punten.

   

  Bij Indiana stond Julie Allemand zoals gewoonlijk in de basis. De Belgian Cat scoorde 10 punten, plukte 5 rebounds en deelde ook 3 assists uit. Door de nederlaag tegen Phoenix zijn de play-offskansen van Indiana weer wat geslonken.

  Julie Allemand scoort en laat scoren:

  Samenvatting van de wedstrijd:

  Diana Taurasi was niet af te stoppen: