Washington Mystics glijden verder af, ondanks sterke Emma Meesseman

  Emma Meesseman was topschutter voor de Washington Mystics.

  In de WNBA geraken de Washington Mystics maar niet uit hun negatieve spiraal. Tegen competitieleider Seattle Storm verloren Emma Meesseman en co al voor de 11e keer in 12 wedstrijden.

  De wedstrijd tussen Washington en Seattle was ook een duel tussen de laatste twee kampioenen in de WNBA. Maar terwijl Seattle op volle toeren draait, beleeft regerend kampioen Washington een horrorseizoen.

   

  De Mystics hebben het bijzonder moeilijk zonder topspeelster Elena Delle Donne en Tina Charles, al konden ze wel weer rekenen op een uitstekende Emma Meesseman. De Belgian Cat was goed voor 17 punten, 3 rebounds en 3 assists. Het volstond evenwel niet voor de zege: Seattle won met 71-64.

   

  Voor Washington was het al de 11e nederlaag in 12e wedstrijden. Met 4 zeges en 12 nederlagen prijken de Mystics op de 10e plaats. Er zijn nog 6 wedstrijden te spelen, dan volgens de play-offs. Washington maakt nog kans, maar dan zal er wel stilaan gewonnen moeten worden.