Meunier: "Virton overnemen? Daar heb ik niet genoeg geld voor"

  Iedereen moet ergens beginnen en voor Thomas Meunier was dat als spits bij Virton. Ondertussen zit de ex-club van de Rode Duivel opnieuw in erg slechte papieren. Een faillissement lijkt onafwendbaar. "Dat is heel spijtig", vertelde hij. Axel Witsel spoorde hem dan maar aan om de club zelf over te nemen. "Daar heb ik niet genoeg geld voor", zei een lachende Meunier.

  Tijdens de persconferentie van de Rode Duivels werd er ook gesproken over Virton. "De situatie is er al jaren een beetje zo, ook toen ik er speelde", vertelde Meunier. "Ook toen waren er al problemen met onze salarissen. Het is bijna een traditie in Virton."

   

  "De mogelijkheden van de club zijn bescheiden en ik denk dat er sinds de overname twee jaar geleden boven hun stand is geleefd. Dit is rampzalig. Ik hoor dat ook de jeugdspelers al andere clubs gezocht hebben."

   

  Axel Witsel spoort Meunier aan om zijn ex-club dan maar over te nemen. "Daar heb ik het geld niet voor", lacht de verdediger.

  De gloriedagen van Thomas Meunier bij Virton