Jorge Messi landt in Barcelona: "Ik weet van niets, jongens"

  Jorge Messi bij aankomst in Barcelona.

  Jorge Messi is in Barcelona om een doorbraak te forceren in de zaak rond zijn zoon Lionel. De vader en zaakwaarnemer van de Argentijnse sterspeler werd bij aankomst belaagd, maar liet uiteraard niet in zijn kaarten kijken.

  Een week geleden liet Lionel Messi (33) aan FC Barcelona weten niet langer voor de club te willen spelen. De Catalaanse topclub wil de Argentijn aan zijn contract houden, anders eist het de vastgestelde afkoopsom van 700 miljoen euro.

   

  Messi wil graag gratis vertrekken en weigert voorlopig te trainen onder Ronald Koeman, de nieuwe coach van Barcelona.

   

  Vandaag landde vader en zaakwaarnemer Jorge Messi in Barcelona voor een gesprek met de in het nauw gedreven Barça-voorzitter Josep Maria Bartomeu. Die wil het contract van Messi net openbreken tot 2023.

   

  Bij aankomst werd Jorge meteen opgemerkt door tientallen journalisten, maar hij liet het achterste van zijn tong uiteraard niet zien. "Ik weet van niets, jongens", zei hij voor hij snel verdween in een taxi.