Stuyven en Theuns dienen Boonen van antwoord: "Dag 4 op Chirokamp"

    Tom Boonen was gisteren in Vive Le Vélo kritisch voor de tactiek bij Trek-Segafredo om steeds van kopman te veranderen voor de sprints. "Dat is al honderdduizend keer geprobeerd en dat werkt niet. Het is geen Chiro, maar topsport." De 2 Belgen van Trek reageerden op een ludieke manier.

    Blijkbaar volgen ze ook in de Tour de France Vive Le Vélo. Het was Jasper Stuyven en Edward Theuns in ieder geval ter ore gekomen dat Tom Boonen vraagtekens zette achter de aanpak bij Trek-Segafredo om te roteren tussen Pedersen, Theuns en Stuyven voor de sprints.

     

    Het moreel bij Trek heeft in ieder geval geen deuk gekregen door die uitspraken, want op de beelden van een dansende Theuns in de ploegbus plaatst Stuyven de sarcastische woorden: "Dag 4 op het Chirokamp".