Inter sluit komst van Lionel Messi uit: "Geen idee waar dat vandaan komt"

  Lionel Messi in actie tegen Inter.

  Inter zal Lionel Messi niet aantrekken. Dat heeft sportief directeur Piero Ausillo bevestigd. "Wij zijn afhankelijk van het verkopen van spelers vooraleer opnieuw te kunnen investeren in de ploeg." 

  Inter werd de voorbije dagen meerdere keren in verband gebracht met een transfer van Lionel Messi. De Argentijnse sterspeler wil Barcelona verlaten en kwam de voorbije dagen niet opdagen voor de eerste trainingen bij zijn club.

   

  Maar Messi is geen spek voor de bek van Inter, de ploeg van Rode Duivel Romelu Lukaku. "Ik weet niet waar dat idee vandaan komt", zegt sportief directeur Ausilio.

   

  "Elke trainer of voorzitter zou Messi in zijn ploeg willen, maar de realiteit is anders. Wij begeven ons voorzichtig op de transfermarkt en zijn afhankelijk van het verkopen van spelers vooraleer opnieuw te investeren in de ploeg." 

   

  Ausilio sloot ook uit dat Lautaro Martinez de club zou verlaten. De spitsbroeder van Lukaku wordt al maanden gelinkt aan een overgang naar Barcelona.

  Komt er gesprek tussen vader Messi en Bartomeu?

  De vader van Lionel Messi, Jorge Messi, gaat woensdag in gesprek met Josep Maria Bartomeu, de voorzitter van FC Barcelona. Vader Messi, tevens de zaakwaarnemer van zijn zoon, zou Bartomeu gaan verzoeken om zijn zoon transfervrij te laten vertrekken. Die zou op zijn beurt een contractverlenging willen voorstellen, waardoor de Argentijnse sterspeler tot 2023 aan de club verbonden zou blijven.