Van Crombrugge "is niet 100% fit" en verlaat Rode Duivels, Roef is vervanger

    Hendrik Van Crombrugge keert terug naar Anderlecht.

    Geen Batshuayi en Benteke (quarantaine), Vermaelen (reisverbod) en geen Boyata, Chadli, Cobbaut en Origi (niet fit) bij de Rode Duivels voor het Nations League-tweeluik. Nu haakt ook Hendrik Van Crombrugge af. De Anderlecht-doelman is niet 100% fit, meldt de KBVB. Hij wordt vervangen door Davy Roef (KAA Gent). 

    Bondscoach Roberto Martinez zal het tijdens de komende 2 interlands tegen (en in) Denemarken (5/9) en thuis tegen IJsland (8/9) zonder doelman Hendrik Van Crombrugge moeten doen.

     

    De Anderlecht-kapitein voelt zich niet 100% fit en zal opnieuw naar de club keren. Van Crombrugge wordt vervangen door KAA Gent-doelman Davy Roef. Naast Roef werden ook Thibaut Courtois, Simon Mignolet en Koen Casteels opgeroepen in doel.