Lionel Messi blijft zoals verwacht afwezig op eerste groepstraining

  Lionel Messi is maandag zoals verwacht niet komen opdagen voor de eerste groepstraining van FC Barcelona. Messi gaf vorige week dinsdag officieel aan dat hij de Blaugrana wil verlaten. Zondag kwam hij ook niet opdagen voor de medische testen voor aanvang van de voorbereiding.

  De spelers van FC Barcelona moesten zich zondag een eerste keer op de club melden voor enkele fysieke testen. Luis Suarez, die van de nieuwe hoofdtrainer Ronald Koeman al te horen kreeg dat hij mag vertrekken, verscheen gewoon. Hetzelfde kon niet gezegd worden van zijn boezemvriend Messi.

   

  Ook vandaag bleef Messi weg van de eerste groepstraining. Ondanks eerdere berichten dat hij wel zou komen opdagen om de club geen munitie te geven in het conflict tussen Messi en Barcelona over het al dan niet geldig zijn van een clausule waarmee hij gratis weg kan.

   

  De internationals van de Spaanse topclub waaieren de komende dagen uit over de wereld voor interlands met hun nationale ploegen.