BORA-hansgrohe blijft minstens tot eind 2024 in het peloton

  De Duitse wielerformatie tijdens de ploegvoorstelling voor de Ronde van Frankrijk.

  De Duitse wielerploeg BORA-hansgrohe laat zich niet afschrikken door de onzekere coronatijden. Beide hoofdsponsors, BORA en hansgrohe, verlengden hun overeenkomst met het WorldTour-team van manager Ralph Denk en boegbeeld Peter Sagan tot eind 2024. 

  "Het maakt me trots verder te kunnen werken met de steun van onze 2 belangrijkste sponsors", reageerde Denk op de teamwebsite. "We hebben de voorbije jaren samen veel verwezenlijkt, en ik wil BORA en hansgrohe dan ook bedanken."

   

  "Ik denk dat we samen een omgeving hebben gecreëerd waarin renners enerzijds het beste uit zichzelf kunnen halen en waarin we anderzijds onze partners een platform kunnen bieden om hun marketingdoelen te bereiken."

   

  "Mijn grote droom is om ooit de Tour de France te winnen, maar er ligt natuurlijk nog steeds veel werk op de plank om dat te bereiken."

   

  Naast drievoudig wereldkampioen Peter Sagan zijn de Duitsers Pascal Ackermann, Maximilian Schachmann en Emanuel Buchmann de vooruitgeschoven pionnen bij BORA-hansgrohe.


  Ondanks de lange coronabreak boekte het team dit jaar al 13 overwinningen. Wie weet inspireert dit positieve nieuws Peter Sagan wel tot grootse dingen in de Ronde van Frankrijk. De Slovaak mikt alvast op het geel in Nice.